michaldob2 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 czy endomondo w trybie premium może zmierzyć średnie tętno? oczywiście przy użyciu pulsometru na klatkę piersiową. Gdyż chciałbym wyznaczyć swój próg mleczanowy... Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Bez premium przecież takie coś podaje. Tylko nie na wybranym odcinku, tylko z całego treningu. Ale i na to jest sposób - wystarczy zarejestrować całość, potem ewentualnie eksportować plik gpx, edytować (zostawiając jedynie te interesujące nas 20 minut) i wgrać go z powrotem do Endo. Odnośnik do komentarza
michaldob2 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 aha, bo właśnie planuję zakup pulsomteru tylko niewiedziałem czy w endmondo jest właśnie tego typu opcja, bo jest jeszcze możliwość żeby nie eksportować gpx......tylko aktywować trening w endomondo już po 10 minutach tej właściwej rozgrzewki i wtedy poda średnie tętno z 20 minut pomiaru, dobrze myślę? Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Tak, tak też oczywiście można. Zaproponowałam bawienie się z plikiem gpx, bo dla mnie to rozwiązanie praktyczniejsze, niż rozpraszanie się podczas testu. Ale może zbyt poważnie do niego podchodzę ;) Ta wartość to żadna opcja. Po prostu taka informacja (podobnie jak tętno max) pojawia się przy każdym treningu, w którym zarejestrowano puls. Odnośnik do komentarza
michaldob2 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 dobra teraz już wszystko rozumiem, dzięki ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi