nbk Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Cześć, poszukuję jakieś pewnej listy wyścigów szosowych. Czy ktoś ma linka ze stroną, która jest bardzo rzetelna? Pytam o to, ponieważ na większości kalendarzy, które można znaleźć w Internecie to brakuje tam większości wydarzeń. Co tydzień dowiaduje się o fajnych wyścigach w mojej okolicy, które odbyły się np. kilka dni temu, ale w żadnym kalendarzu nie było o nim mowy i nawet o nich nie wiedziałem, a chętnie bym w nich porywalizował Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Najwięcej wydarzeń znalazłem na https://www.kiwiportal.pl/wydarzenia/rowery/kolarstwo-szosowe Ale chyba nie ma strony gdzie jest 100 % wszystkich amatorskich wyścigów. Ja śledzę dodatkowo kilka stron z tematyką kolarską w moim województwie, dodatkowo na fejsie polajkowane co się da i trzeba po prostu trzymać rękę na pulsie :) Odnośnik do komentarza
nbk Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Najwięcej wydarzeń znalazłem na https://www.kiwiportal.pl/wydarzenia/rowery/kolarstwo-szosowe Ale chyba nie ma strony gdzie jest 100 % wszystkich amatorskich wyścigów. Ja śledzę dodatkowo kilka stron z tematyką kolarską w moim województwie, dodatkowo na fejsie polajkowane co się da i trzeba po prostu trzymać rękę na pulsie :) Dziękuję, już wiem trochę więcej :) A z jakiego województwa jesteś? ;) Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dziękuję, już wiem trochę więcej :) A z jakiego województwa jesteś? ;) Z Łodzi. Odnośnik do komentarza
nbk Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 A to może podrzuci ktoś coś ze Śląska lub okolic? ;) Małopolskie, opolskie? Czy to jakieś kalendarze czy portale o kolarstwie z naszych województw. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi