Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 witam mam pytanie czy kazdy napinacz bedzie pasowal do mojego roweru? prosze o rade nie za bardzo znam nie na rowerach Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Do jakiego roweru? jesteś kolejny cichociemny wstydzący się precyzyjniej wyrażać swoje potrzeby? Podaj model, zrób zdjęcie tylnego haka itd. - nieznajomość roweru tak jak i prawa nie zwalnia od podpowiedzenia paru szczegółów ułatwiających nam odpowiedzi - nie każdy jest wróżbitą lub jasnowidzem ... Chyba że masz taki rowerek https://www.fabrykawafelkow.pl/rowerki-jezdziki-i-inne-na-kolkach/180-drewniany-rowerek-biegowy-3w1-original.html wtedy żaden napinacz CI nie będzie potrzebny ... Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Z Dyziem się już pożegnaliśmy, bo nawet trudnych sytuacjach od rozwiązywania problemów jest admin, czyli ja, a nie wulgarne komentarze.Ale Mociumpel ciebie też mam na oku, takie wjazdy na innych nie są mile widziane. Chcesz się gdzieś wyżyć, to nie tutaj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi