unavailable Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Pewnie mężczyźni zapominają zabrać dzieci ;) Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 W Japonii popularne sa rowery z dwoma fotelikami. Jeden z przodu drugi z tylu i na kazdym dziecko a pedaluje matka. Mezczyzny w tej konfiguracji nigdy nie widzialem. Taki tandem? Widzę regularnie taki rower w Gdańsku. Prowadzi facet. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 To nie sa tandemy tylko normalne rowery z dwoma fotelikami dla malych dzieci tak na oko do czterech lat. Trzeba pamietac, ze Japonczycy sa generalnie mniejsi od bialasow. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja planuje przyczepke, być może dokupie też fotelik. Bo przyczepa wygodna na dalekie wyprawy, powyżej 1h, a jak dziecko chce zawieźć do przedszkola to uzbrajanie się w przyczepke wydaje się zbędne. Odnośnik do komentarza
hit55 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Wydaje mi się, że lepszym wyborem zdecydowanie jest fotelik. Przyczepka jest słaba na jakieś ewentualne błoto, czy po prostu nawierzchnie po opadach. Z drugiej strony, dla dzieciaka przyczepka to większa frajda. Mój sąsiad ma przyczepkę i dzieciak jest mega zadowolony, ale osobiście wybrałbym fotelik ze względu na większe bezpieczeństwo i kontrolę tego. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Co bezpieczniejsze kwestia dyskusyjna. Jak się przewrócił z fotelikiem, to dziecko też leży. Z przyczepa leżał będziesz tylko ty. Nie tak łatwo ją przewrócić, nie jest zamocowana na sztywno. Odnośnik do komentarza
Gustav2 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Ja miałem zamontowany fotelik, dla małego. Jakoś nie ufam bezpieczeństwu przyczepek :p Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 To "jakoś" z czegoś wynika czy to takie przeczucie? :) Pytam poważnie, to dla mnie ważna sprawa. Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Akurat jeżeli chodzi o przyczepkę rowerową dla dziecka to naprawdę nie ma się czego obawiać pod kątem bezpieczeństwa, to popularne i zarazem wygodne rozwiązanie zarówno dla rodzica jak i samego dziecka. Jedyne co trzeba zrobić to wybrać dobrą przyczepkę, jej koszt to około 200zł wzwyż. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 A nie 2000?:) Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 A nie 2000? :) a nie 3000 ? :) Ja celuje w podwójna Thule. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja kupie używane, bez jaj:) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Rany, dobrze, że dziecka nie mam... Tyle choć na rowerze oszczędzę ;) Myślałam, że tak do tysiąca da się sprawę ogarnąć. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Rany, dobrze, że dziecka nie mam... Tyle choć na rowerze oszczędzę ;) Myślałam, że tak do tysiąca da się sprawę ogarnąć. https://www.thule.com/pl-pl/pl/bike-trailers/multisport-trailers 1699 najtaniej... Bez dzieci też na wielu innych rzeczach się oszczędzi :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Coraz częściej mam wrażenie, że bez roweru też ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi