Hauptmann Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Szukam sklepu internetowego godnego bo chciałbym zamówić komuś rower a nie mogę znaleźć nigdzie chodzi mi dokładnie o ten model : http://www.unibike.pl/fusion29.html Jest szansa, że jeszcze się kupi ten rower ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Nie wiem czy się kupi. Mogę polecić poważny sklep, który znam od lat. Dealer Unibike w Warszawie, SportSet na Obozowej Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ze swojej strony mogę również polecić sklep stacjonarny ale w Poznaniu, "Markowerowery" na Al. Solidarności. Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A ska dokładnie jesteś? Podaj ten szczegół i może wtedy łatwiej będzie doradzić sklepu stacjonarne z rowerami w Twojej okolicy. Oczywiście nie wykluczam też sklepów internetowych, w zasadzie właśnie tutaj powinieneś mieć największy wybór. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dobre pytanie, napisz skąd jesteś bo we Wrocławiu też mam namiar na dobre adresy sklepów stacjonarnych, np na ul. Robotniczej 1. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi