Daniel Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Witam przymierzam się do kupna roweru SPARTACUS CROSS 4.0 mam około 178cm i długość nóg około 85cm i nwm czy brać 17 czy 19 ? Dodam że mogę jeszcze urosnąć bo mam 16 lat. W okolicy roweru nie ma więc nie mogę go przymierzyć, liczę na waszą pomoc. Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zdecydowanie 19". Odnośnik do komentarza
Daniel Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Wymiary są +/- 1 max 2 cm na pewno 19 ? Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Na ramie 17 cali sztyca będzie bardzo mocno wysunięta, a jeszcze, jak sam napisałeś, prawdopodobnie urośniesz. Odnośnik do komentarza
Daniel Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 a jeśli już nie urosnę to 19 będzie dobra przy obecnym wzroście ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Będzie dobra. Odnośnik do komentarza
Daniel Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 ok temat zamknięty dziękuję :) Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Najlepiej zrobisz jeżeli przymierzysz się do danego modelu i sam wtedy zobaczysz, stwierdzisz który rozmiar jest dla Ciebie bardziej wygodny. Przy wzroście powiedzmy około 180cm także sugerowałbym rozmiar 19. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Jasne, że 19 bo nawet jeżeli będzie ciut za duża to kompletnie nic się nie stanie w sensie komfortu podczas jazy, co innego jeśli jest za mała, to ma wpływ nawet na bezpieczeństwo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi