Damianxxx Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam, chciałem zapytać czy są piasty torpedo o dlugości montażowej 120mm bo nie mogę nic znaleźć? Najlepiej velosteel Z góry dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Zapytaj o dostępność: https://www.rowerystylowe.pl/p-1043/piasta-shimano-nexus-3-sg-3c41-hamulec-w-pedalach Odnośnik do komentarza
Damianxxx Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 A coś bez biegów? Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Przejrzałem dokumentację shimano i sram, faktycznie, nie mają nic na 120 mm, albo źle szukam (jest na 110 mm). Co to za rama? Odnośnik do komentarza
Damianxxx Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Robie single speeda na starej rowerowej ramię i 120mm to najmniejszy rozstaw haków jaki znalazłem. Podobno można dawac nakrętki na oś żeby rozszerzyc piastę ale jak to się będzie miało do linii lancucha Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jak dasz podkładkę z tylko jednej strony to linia łańcucha nie powinna się zmienić. Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi