cichy33 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam! Za niedługo będę chciał zmieniać rower na jakiś nowy w cenie 1000 zł max 1500 zł. Oczywiście to rower mtb, służący do jeżdżenia po górach, drogach polnych i asfaltowych wykluczam tutaj ekstremalne jazdy górskie bo w tej cenie to chyba nie znajdę nic dobrego. Przejrzałem trochę internet i natchnąłem się na oferty krossów z serii kross hexagon x 2,3 lub r2,3 bo w tej cenie chyba z tej serii nie znajdę nic lepszego. Oczywiście pod komentarzami możecie podać inne propozycję może coś lepszego się znajdzie ^^ Wymogi są takie że najlepiej jak by koła miały 27 cali jeśli nie będzie 27, rama w rozmiarze M/L gdyż mam około 185 cm wzrostu. I to chyba tyle, jestem otwarty na wszystkie propozycję! :) Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Seria Hexagon to rowery tzw. rekreacyjne do spokojnej jazdy. Wymienione przez Ciebie, rowerki są bardzo słabo wyposażone. Kiepskie amory, najniższe grupy osprzętu, wolnobieg. Przeczytaj propozycję Łukasza rowerów do 1500zł : https://roweroweporady.pl/jaki-rower-kupic-do-1500-zlotych/ Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 W zakładanym budżecie: http://rowerykands.pl/sklep/rowery/mtb/kands-comp-er-29er-acera-2017/ Odnośnik do komentarza
cichy33 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A co myślicie o b twin rockriderze 520? Nada się w tej cenie? Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Do Twoich celów się nada. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi