Cristiano27 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam otóż kupiłem nowy rower ze sklepu Boardman MTB pro 29er, jest tam napęd sram gx 1x11, i tu się zaczyna problem bo przerzutki od 9 do 6 biegu się gubią, tzn przeskakuje po nich łańcuch raz w górę raz dół po zebatkach,i nie da się jechać,na innych przezrzitkach pracuje jak ta lala. Sam już nie wiem co jest bo przerzutka jest wyregulowana, łańcuch nasmarowany a rower ma przejechane ok 30km Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 wróc do serwisu, niech Ci to w ramach gwarancji naprawią;) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tak jak napisał niet, masz gwarancję, niech serwis zobaczy. Jeżeli przerzutka jest wyregulowana, to pachnie trochę skrzywionym hakiem od przerzutki. Odnośnik do komentarza
Wyczynowy Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 I ja również się do tego dołączam. Od tego są serwisy rowerowe, żeby sprawdzały usterki w rowerach, tym bardziej że każdy, nowy rower ma gwarancje. Jeżeli jest nowy rower, to nie powinno być problemów, a poza tym, przy zakupie nowego roweru, serwisanci, sprzedawcy powinni sprawdzać stan techniczny roweru przy kupowaniu klientom, bo od tego są. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi