Pudzian Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 http://motopark.com.pl/rowery-gorskie-29/rower-romet-mustang-29-1-2017.html Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 O tym mówiłem, tyle że raczej trudno dostępny Odnośnik do komentarza
ijoss Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Panowie zamierzam kupić rower las/ulica. Co myślicie o takim sprzęcie ? http://allegro.pl/rower-author-meteor-2017-bialo-tytanowy-rozm-20-i6951202991.html Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Rower crossowy, czyli do takiej właśnie mieszanej jazdy wymyślony. Osprzęt bardzo podstawowy, napęd 3x7 - dobrze chociaż że kaseta a nie wolnobieg. Jeśli nie zamierzasz zbytnio szaleć to do spokojnej jazdy wystarczy. W tym przedziale cenowym polecane i sprawdzone to : LAZARO, KANDS, SPARTACUS, ERIES itp. z plusów napęd 3x9 prawie cały Alivio, korba oczywiście kwadrat Suntoura. Coś bardziej markowego to np. Romet Orkan4 Odnośnik do komentarza
ijoss Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Generalnie na marce mi nie zależy. Bardziej chodzi o jakis dobry osprzęt typu Alivio. Nie znam sie zbytnio na tym temacie. Rower nie bedzie jakoś bardzo katowany. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Obejrzyj sobie na spokojnie te które wymieniłem, może coś się spodoba. To wbrew pozorom też ważne :) Odnośnik do komentarza
ijoss Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Rzeczywiście... sprawdzam i wszystko wygląda bardzo podobnie. Cięzki orzech do zgryzienia. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 No osprzętowych różnic tam praktycznie brak, można jeszcze brać pod uwagę takie kwestie jak ilość oraz dostępność serwisów, gwarancję czy chociażby jakieś gratisy dorzucane do roweru. Odnośnik do komentarza
ijoss Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Tak. Wybiorę coś z podanej 4. Dzieki wielkie za rade. Odnośnik do komentarza
ijoss Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 http://allegro.pl/rower-romet-mustang-1-27-5-2016-deore-slx-i6949427885.html znalazłem jeszcze cos takiego. Troszeczkę droższy... Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Tyle że to już nie cross a mtb na kołach 27.5 więc może najpierw zdecyduj na spokojnie jaki typ roweru Ci potrzebny, a dopiero potem kupuj :) Odnośnik do komentarza
ijoss Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 o widzisz nie zauważyłem :D sugerowałem się osprzętem... jak mówiłem wcześnie, raczkuję w tym temacie :D Odnośnik do komentarza
Sajekk Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ja w tej cenie mogę polecić Krossa Level B3, dostaniesz go już poniżej 2000 zł. Rocznik 2017 i 2016 nie różnią się niczym poza kosmetycznymi zmianami w malowaniu. Dobry rower, choć minusem na pewno korba na kwadrat, która da o sobie znać jak będziesz mocno deptał na najwyższym przełożeniu. Amor standard w tej cenie, czyli sprężyna - du*y nie urywa, ale coś tam wybiera nierówności :) Poza tym, rower całkiem spoko jak za te pieniądze. Do lasu i na przejażdżki wystarczy w zupełności. W Krosach dopiero od B7 jest inna rama, a poniżej różnice tylko w osprzęcie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam chcialbym zaczac przygode z rowerami ale za bardzo nie mam pojecia co na poczatek kupic?? ogolnie to potrzebuje roweru do poruszania glownie po asfalcie poniewaz chcialbym nim dojezdzac do pracy okolo 20km dzienie w dwie strony. Mam bardzo nisiki budzet na poczatek i chcialbym zapytac tak po za tematem czy korzystalisice kiedys z chwilowek bo zapewne taki rower nie kosztuje 300zl;p obecnie czekam na pieniadze za zagranicy ale to moze jeszcze troche potrwac a rower by juz sie przydal nie wiem czy takie pozyczki sa bezpiecznie i naprawde darmowe za pierwszym razem z gory dziekuje za pomoc:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 trzymaj się z dala od tego typu pożyczek!! Kup coś używanego tanio, a zbieraj powoli na porządny rower. 20km w dwie strony to jest blisko, wszystko da radę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi