jajacek Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 AnyRoad 2 w Intersporcie teraz 3400: https://www.intersport.pl/catalog/product/view/id/557180 Ciekawy rower. Dobry na góry, miasto i lekki off-road typu szutry i gruntówki. Opony 32 to tylko na tereny utwardzone. A ktoś wie jakie najszersze tam wchodzą? Odnośnik do komentarza
salata Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Kumpel mnie styrał za ten intersport, bo się napalił a maja jedynie emkę. Co do opon to tez jestem ciekaw. Zapytam się w sklepie wkrótce. Tapnięte z japka. Pozdrawiam Salata Odnośnik do komentarza
tomekka Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 mam Anyroada i 35mm Schwalbe tubelessy Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Opony 32 to tylko na tereny utwardzone. A ktoś wie jakie najszersze tam wchodzą?Niewiele szersze właśnie. Miałam Schwalbe CX Comp 38c i przy fabrycznie lekko przeciągniętym (1-2mm) tylnym kole bieżnik już ocierał o trójkąt. Dla mnie największą wadą Anyroada jest budowa jego ramy. Ładna, ale producent pokpił małe rozmiary - to, co ja narobiłam, żeby mieć drugi bidon, to moje, a i tak wiecznie były problemy. Co do komfortu i wagi dyskutowałabym, ale jeśli komuś odpowiada - a są na tym forum i takie osoby - to tylko się cieszyć :) W każdym razie drugi raz tego roweru bym nie kupiła. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dla mnie anyroad to taka multipla wśród rowerów. Musi znaleźć się konesera:) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 E, Multipla brzydsza... za to chyba praktyczniejsza :D Odnośnik do komentarza
dawidm Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Mam Anyroad'a ale tego karbonowego i co do szerokości opony to mam wrażenie, że tam nawet 40 wejdzie z błotnikami. Być może jest szerzej niż w alu. Zrobię fotki. Sam mam w planach wrzucić 38mm. Oczywiście z błotnikami, jesień idzie :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Może zależy to od bieżnika? CX Compy mają troszkę wystające klocki na boki, no a po drugie, co już kiedyś przedyskutowywaliśmy, jedno 38c drugiemu 38c nie równe (za 38c oczywiście można podstawić dowolną liczbę :)). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi