Nevarlav Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witam, chciałbym kupić rower, najlepiej turystyczny do 950złMój wzrost 158, noga 73. Nie chce rowerów damskich ani juniorskich. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Poczytaj https://roweroweporady.pl/jaki-rower-kupic-do-1000-zl/ Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Niestety męska rama może w tym przypadku nieco pokomplikować. Na przykład Unibike czy Kands z tego, co widziałam, nie robią męskich siedemnastek, z kolei Spartacus jest relatywnie duży i ja przy 165cm oraz ciut większym przekroku miałam rurę na styk (dla odmiany odnoszę wrażenie, że Decathlon ma rozmiarówkę lekko zaniżoną). Według mnie warto byłoby przymierzyć przed zakupem. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Do tej kwoty masz dosyć szeroki wybór, jak się przyjęło na forum "królów allegro" i coś w tym jest, wystarczy poszukać na aukcjach i sam się przekonasz, daj też do oceny abyśmy mogli ewentualnie doradzić, natomiast osprzęt w większości z nich będzie niemal identyczny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi