ArekN Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Pojeżdże z kimś po okolicy Las Arkonski, Głębokie Odnośnik do komentarza
magicbike Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Cześć. Chętnie polatam w jakąś sobotę lub niedzielę, oczywiście pod warunkiem, że dam radę ;) Jak Las Arkonski i Głębokie to może warto zacząć zjazdem od pętli na Podbórzańskiej? Odnośnik do komentarza
ArekN Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Cześć. Chętnie polatam w jakąś sobotę lub niedzielę, oczywiście pod warunkiem, że dam radę ;) Jak Las Arkonski i Głębokie to może warto zacząć zjazdem od pętli na Podbórzańskiej? Witaj, ja właśnie zaczynam od okolic Podbórzańskiej - min okolice Wodozbioru. Nie jestem wyczynowej, więc chyba nie powinno być problemu, ja jeżdżę rekreacyjnie. Odnośnik do komentarza
magicbike Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Też nie jestem wyczynowcem ;) Kidyś sporo latałem, a teraz powiedzialbym, że jeżdżenia w terenie uczę się na nowo. Jak pogoda dopisze i pasują Ci godziny popołudniowe to możemy wystartować z pętli, np. we wtorek o 17:00 i zrobi jakiś przejazd 1,5 do 2 h (w tyg. więcej jak dwie godz. nie wygospodaruję) Odnośnik do komentarza
ArekN Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Też nie jestem wyczynowcem ;) Kidyś sporo latałem, a teraz powiedzialbym, że jeżdżenia w terenie uczę się na nowo. Jak pogoda dopisze i pasują Ci godziny popołudniowe to możemy wystartować z pętli, np. we wtorek o 17:00 i zrobi jakiś przejazd 1,5 do 2 h (w tyg. więcej jak dwie godz. nie wygospodaruję) Odnośnik do komentarza
ArekN Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Hej, z chęcią spotkam się na jazdę, ale dopiero po 15 sierpnia. Mi też pasują godziny popołudniowe. taki czas jazdy też mi odpowiada. Jeżdżę crossem, więc trudniejsze trasy odpadają. Odnośnik do komentarza
magicbike Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ok. To wracamy do tematu po 15 sierpnia. Odnośnik do komentarza
Alfine Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 To i ja może bym się przyłączył ? Odnośnik do komentarza
forii Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ktoś na szczecin teraz od 17 do 21 czerwca?:P Odnośnik do komentarza
Raf86 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Jutro jadę 65km Szczecin-Trzebież-Szczecin, rower treking, tempo 20-25, start osiedle Przyjaźni o 8, powrót na 12:30. Jak ktoś chętny to pisać :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi