Odvet Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam . Obecnie posiadam Merida Matts 60 i zastanawiam sie nad zakupem KTM Lycan SE 2 , Mam pytanko czy KTM bedzie to dobry zakup ( zostawiam Meridke w sklepie + kasa ) i zabieram KTM,a Jezdze duzo w las (szybkie zjazdy pomiedzy drzewami ) i po miescie ( kazde schody roznego rodzaju murki to okazja do skoku) :) Bardzo prosze o porade czy warto zakupic KTM czy moze sprzedac Meridke i wybrac jakis inny model do 4000 PLN. Rowery wybieram w sklepie bikershop. Dziekuje za porade pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Oskar Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mi wujek googiel mówi, że KTM jest full suspension. Chyba ciężko będzie coś znaleźć w tej kategorii za 4000 zł. Odnośnik do komentarza
endo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Mi wujek googiel mówi, że KTM jest full suspension. Chyba ciężko będzie coś znaleźć w tej kategorii za 4000 zł. "Coś" znajdzie się na pewno :P Kwestia skakania full'em po mieście... nie wiem czy to aby na pewno dobry pomysł :> Jak rowerek ma być do skakania i śmigania lasem to nie lepiej jakiegoś dirta poszukać? Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jeśli ten ktm ma być do szybkich zjazdów i skakania, to ze skokiem 120 mm średnio się do tego nadaje. Ten rower to ścieżkowiec, a nie enduro jak pisze sprzedawca na stronie. Poza tym zastanawiałbym się czy chcę inwestować w zakup roweru na 26" kółkach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi