lukasz.przechodzen Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tanio nie jest. Jeden nabój/kartridż to około ~20zł (spokojnie cztery pseudo piwa). Jednak patrząc na wagę, rozmiar, wygodę i czas ... Pytanie brzmi czy naboje są znormalizowane pod kątem możliwości użycia z innymi producentami pompek. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Niemarkowe naboje znajdziesz na Allegro już za 6 złotych sztuka. Markowe od 9, może 12 złotych. Naboje wydaje mi się, że są ustandaryzowane. Są dwa typy nabojów - z gwintem i bez gwintu. I do większości pompek potrzebny jest nabój z gwintem. No i jest kilka gramatur, ale to już tylko kwestia ile barów się uda dmuchnąć. Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Gdzie ty widziałeś naboje za 20 zł? Zazwyczaj 16g nie przekraczają 10 zł. Ostatnio kupiłem 3 sztuki za... 24 zł w Decathlonie. Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nie wnikałem jakoś strasznie. Dla mnie po prostu ciekawostka. Wrzuciłem w jakąś szukajkę i pierwsze z brzegu wyniki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi