bikefrik Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam wszystkich. Czy słyszeliście o okularach Duatlon marki Ver Sport ? Zastanawiam się nad ich zakupem. Kolega ma i poleca, mają podwójny fotochrom i są lekkie, odpowiednie zarówno dla osób z wadą wzroku lub bez. Cena nie jest najniższa, ale za dobrą jakość jestem w stanie zapłacić. Chętnie poznam Wasze opinie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie znam. Dobre okulary, dobra rzecz. Akurat mam Oakley'e ze szkłami korekcyjnymi na zamówienie, które kosztowały niemało. Używam do różnych sportów i do samochodu. Natomiast miałem fotochromy z Decathlonu i bardzo rzadko używam. Po za tym strasznie parowały. Kiedyś myślałem czy nie kupić okularów z soczewkami Transitions ale jakoś pomysł upadł. Okulary niestety mają to do siebie że upadają, zarysowują się itp. Akurat moje Oakley'e wszystko to przeżyły ale mam kilka par które miały słabą wytrzymałość i nie były dobrą inwestycją. Odnośnik do komentarza
grimsch Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja posiadam te okulary i naprawdę warto. Jest ogromna różnica pomiędzy tymi reklamowanymi w różnych sieciówkach a Duatlon. Okulary kosztują coś około 380zł ale naprawdę są warte swojej ceny. Widoczność jest bardzo dobra, okulary są leciutkie a wkładek korekcyjnych prawie nie czuć :) Sprawdzałem je w deszczu i słońcu, nie miałem jeszcze okazji podczas zimy ale pewnie też będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A mi ten wątek pachnie szemranką. Grimsch - wrzuć zdjęcie tych okularów, nie żebym Ci nie wierzył, że je masz - ale dziwnie to wygląda, że pyta się ktoś z jednym postem i odpowiada mu ktoś, kto też ma jeden post. I Twoja odpowiedź brzmi jak typowa ulotka reklamowa. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Marketing szeptany ewidentny :) Do spamu :) Odnośnik do komentarza
RX8 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jak jesteś w stanie zapłacić za jakość to polecam Uvex 202 sportstyle. Od jakiś 15 lat śmigam na różnych Uvexach mając różne okulary do testów. Na podanym modelu śmigam od marca 2016 i są rewelacyjne. Co do małej ilości postów i prawdomówności :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi