lukasz.przechodzen Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przygotowałem krótki poradnik, co warto zobaczyć na Fuerteventurze. Jest rowerowo, jedzeniowo i turystycznie :) https://roweroweporady.pl/co-warto-zobaczyc-na-fuerteventurze/ Odnośnik do komentarza
Pio Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam fajny wpis podobał mi się. Pozdrawiam stały czytelnik. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Fajny opis. Takich nam trzeba. Szczerze mówiąc parę osób namawia mnie na bloga i może mi się zechce go kiedyś odpalić. Właśnie m.in z opisami miejsc gdzie warto się wybrać rowerowo. Typu Fuertaventura, Gran Canaria, Teneryfa, Majorka, Cypr i wiele miejsc w kontynentalnej Europie. Odnośnik do komentarza
Pio Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Fajny opis. Takich nam trzeba. Szczerze mówiąc parę osób namawia mnie na bloga i może mi się zechce go kiedyś odpalić. Właśnie m.in z opisami miejsc gdzie warto się wybrać rowerowo. Typu Fuertaventura, Gran Canaria, Teneryfa, Majorka, Cypr i wiele miejsc w kontynentalnej Europie. Również dołączam się do grona osób namawiających na prowadzenie bloga z małą sugestią, wstawiania mapy trasy i z opisem było by to bardzo ciekawe. Jacek masz dobre predyspozycje lekkie pióro i przede wszystkim wiedzę z którą można się podzielić. Pozdrawiam i powodzenia w prowadzeniu bloga. Pochwal się jak założysz bloga. Fajne są również strony internetowe typu http://www.traseo.pl gdzie można się pochwalić trasa ale pod względem turystycznym, a połączenie bloga z trasami byłoby bardzo ciekawe. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 . Jeżeli możesz popraw linka "Monika pierwszy raz jechała na rowerze szosowym" Dzięki, poprawiłem :) Fajny opis. Takich nam trzeba. Szczerze mówiąc parę osób namawia mnie na bloga i może mi się zechce go kiedyś odpalić. Właśnie m.in z opisami miejsc gdzie warto się wybrać rowerowo. Typu Fuertaventura, Gran Canaria, Teneryfa, Majorka, Cypr i wiele miejsc w kontynentalnej Europie. FuertEventura :) A pomysł na otworzenie bloga jest bardzo dobry! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi