Pablito Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Z tym asfaltem, to mocna przygoda :D Odnośnik do komentarza
barsta Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Dlatego przy kurach zawsze zwalniam, bo trochę się boję, że jak w taką wyrżnę centralnie, to potem i z rowerem, i ze mną będą kłopoty. Za mądre to one niestety nie są i nigdy nie wiadomo jak się zachowają - ani czy wbiegnie mi prosto pod koła, ani czy pójdzie w lewo czy w prawo na widok roweru. Albo w ogóle staną jak kołek w miejscu. To prawie jak z ludźmi łażącymi po ścieżce rowerowej:P Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Z tym asfaltem, to mocna przygoda :D I to jak! Najpierw się spietrałam, że się zapadnę i jeszcze wdepnę w ten asfalt nowymi butami (a wtedy chyba bym się popłakała, bo to był pierwszy dzień z SPD-ami ;)). W dodatku tak mi było głupio przed tymi drogowcami, że zwiałam w trymiga, nie oglądając się za siebie i dopiero jak zniknęli za zakrętem, zatrzymałam się, by oceniać straty. Przez myśl mi nawet przemknęło, że trzeba będzie wzywać "wóz techniczny" z domu, bo przecież z dwoma stopionymi oponami daleko nie zajadę. To prawie jak z ludźmi łażącymi po ścieżce rowerowej:P Haha, racja! :D Dlatego właśnie najczęściej ścieżek unikam jak ognia. Na początku sezonu, jak wstałam z kanapy, było znacznie gorzej, bo byłam na nie skazana (trudno było mi zrobić więcej niż 15-20km), teraz na szczęście używam ich jedynie po to, by wydostać się z miasta. Odnośnik do komentarza
hit55 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ostatnio wracając do domu natrafiłem na rozjechanego szczura na ścieżce.. w ostatnim momencie udało mi się go ominąć i tylnią oponą zahaczyłem o ogon.. :wacko: Odnośnik do komentarza
Jeden Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ostatnio wracając do domu natrafiłem na rozjechanego szczura na ścieżce.. w ostatnim momencie udało mi się go ominąć i tylnią oponą zahaczyłem o ogon.. :wacko: No niestety we Wro jest sporo szczurów widuje je od czasu do czasu ale nigdy jeszcze na drodze rowerowej :o :blink: :wacko: :unsure: Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Opisaliście większość przypadków na jakie sam miałem okazję się nadziać. Najgorszym utrapieniem na ścieżkach rowerowych są właśnie specyficzni spacerowicze i pełno szkła. O przejechaniu gówna jak już kolega wyżej wspomniał szkoda gadać. Odnośnik do komentarza
Teresa Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Większość opisanych przez was przypadków miałam okazje doświadczyć na własnej skórze. Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Aaa, z ciekawostek. Najechałem na znaczek Polski Walczącej, który przebił mi oponę :) Co ciekawe, w środku lasu. Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zostałeś zaatakowany przez oddział leśny :) Ciekawe znalezisko :) Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Może na ustawce ktoś zgubił :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi