LeserGD Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ostatnio zainteresowałem się plecakami z białkiem. Mieliście do czynienia z systemem Hi-Tec, np model Maroni? Chodzi mi głównie o to jak sprawuje się zaworek/ustnik. Wiadomo, że jak bukłak to pierwsze co przychodzi do głowy to Camelbak, mimo wszystko chciałbym poznać wasze doświadczenia z systemami innych producentów. Odnośnik do komentarza
Gruchenfuhrer Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ostatnio zainteresowałem się plecakami z białkiem. Uwielbiam autokorektę i wszelkie mutacje T9 :) Sorry za oftop :) Odnośnik do komentarza
LeserGD Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jak się zorientowałem było już za późno. Tak to jest jak się pisze z telefonu używając Swype. Odnośnik do komentarza
Oskar Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Chyba lepsze wkłady robi Platypus, które jako jedyne na rynku zachowują czystość po dłuższym użytkowaniu (nie śmierdzą). To kwestia użytego materiału. Kolega ma bidony Platypusa i bardzo chwali. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi