BestPerformance Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam. Przymierzam się do zakupu nowych hamulców hydraulicznych. Zastanawiam się na używanymi. Na Allegro jest sporo używanych. Znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6422234917 sprzedawca ma dużo zestawów, które polecacie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Tylko nie Avid. Też muszę poszukać hamulców na wymianę do roweru syna, zamiast podłych Avidów Elixirów SL które ma. Zapewne Shimano Deore albo SLX. Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czemu nie Avid? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ja właśnie z deore zmieniam Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A ile chcesz? Może kupię. Avid? Żrący płyn uszkadzający uszczelki. Beznadziejna budowa klamek, które łapią luzy z którymi praktycznie nic się nie da zrobić. Problemy z zaciskami, które miały się dobrze poziomować ale w kółko jest problem z obcieraniem tarcz. Są tacy co twierdzą że Magura MTS są dobre. Ja mam w jednym rowerze XT i nie narzekam. SLX też są chwalone. Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 nie sprzedaje deore, będą na zapasie. Nie wiem w końcu co wybrać. Zależy mi aby dobrze pracowały na stromych zjazdach bo mam "fulla" no i żeby były łatwe w obsłudze bo jestem troszkę początkujący ale ogarniam wszystkie temty. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6427535016 a co byś powiedział na coś takiego? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 skoro musisz wymieniać deore to wymień na XT, lub co najmniej slx Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 nie chcę już shimano Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 dlaczego nie chcesz shimano? coś z nimi nie tak? To może sram guide rs Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 poprostu chcę zmienić markę i są juz dosyć poniszczone, zastanawiam się między Avid Elixir R vs Avid Elixir R SL vs Avid Elixir 7 SL Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Gdybym zmieniał hamulce deore to bym wziął XT - jeżdżę na nich trzy sezony i w ogóle nie wymagają obsługi, nie zapowietrzają się, działają płynnie i cholernie skutecznie - tarcze 180 - co więcej, nie zdażyło mi się nawet ich odtłuszczanie, nie ma takiej potrzeby. Gdyby nie gleba i wymiana złamanej klamki nawet bym nie wiedział jak się je odpowietrza:) A tak poważnie, gdybym chciał zmienić markę to wziąłbym guide rs srama Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ale ja chcę teraz Avidy i zdania nie zmienię :) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 w takim razie dyskusja, którą rozpocząłeś nie ma sensu. :) Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Chcę tylko wiedzieć które z tych 3 Avidów są najlepsze? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi