Skocz do zawartości

Elektryk dla żony, tylko jaki wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Zaczynam rozglądać się za jakimś dobrym elektrykiem dla żony i tu proszę o pomoc kogoś kto ma większe pojęcie niż ja 🙂. Wiem tylko że chce aby bateria była umieszczona w ramie a nie na bagażniku, proszę doradzić jaki silnik będzie lepszym wyborem, ten w piaście czy może silnik centralny?  Obecnie żona ma rower miejski (Pegasus) i jak kilka razy pojeździła moim rowerem to stwierdziła że mój jedzie prawie sam a na swoim się męczy i musi cały czas pedałować 😁. Doradźcie jakiś rower aby po jego zakupie to ja miałbym problem dotrzymać tępa żonie, bo obecnie tak to wygląda i nie dosyć że żona nie ma najlepszej kondycji to jeszcze często ma pasażera w przednim koszyku 🙂 (piesek, maltańczyk) no i do tego rower, który ma problemy z toczeniem. 

Taki rower rower wstępnie wpadł mi w oko: 

https://m.olx.pl/d/oferta/rower-elektryczny-specialized-turbo-vado-3-0-nuvinc-na-pasek-czarny-rama-50-cm-CID767-ID1bEL6u.html?search_reason=search|organic  

Typ roweru nie jest jeszcze ustalony tak samo jak jego stan (nowy/używany) i cena, ale nie chce jakiegoś taniego z którego później żona nie będzie zadowolona.