Locomotiv21 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Cześć Szukam pompki do pompowania dętek TPU Mam pompkę SKS AirXPress - oryginalna głowica przestała już trzymać zaworki więc kupiłem nową głowicę SKS Multivalve Easy Head i niestety ona jest zbyt ciasna Zakładam głowicę na wentyl, próbuje docisnąć ale problem jest taki, że takiego zaworka nie da się docisnąć mocniej bo wchodzi w obręcz Naciskam pompkę ale zaworek tak jakby sie nie chciał otworzyć - wiem głowica do d...py ale co w zamian? Pompka elektryczna (akumulatorowa) mocno się nagrzewa więc przy plastikowym wentylu TPU to odpada - poza tym bateria raz zapomnę naładować i tylko się wkurzę Naboje CO2 - zbyt niska temperatura - TPU tego nie lubi Jak Wy sobie radzicie z dętkami TPU?
wentura Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Jeżeli do domu to używam tej jest OK tylko wkładasz tak aby złapała ściankę boczną zaworku, nie sam wentyl i wtedy zapinasz. https://sklepmila.pl/pl/p/STACJONARNA-POMPKA-ROWEROWA-SLUPKOWA-RECZNA-11-BAR/23095048?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=16525&gad_source=1&gad_campaignid=20685685369&gclid=EAIaIQobChMI5bmLtK7vkwMV-OyyCh0y4xSrEAQYBCABEgIvlvD_BwE
wentura Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Masz w niej wyjście pod wentyl samochodowy i rowerowy Pesta.
Rekomendowane odpowiedzi