NoOnesThere Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Słuchaj się Jacka, a dobrze na tym wyjdziesz. Ja mam 180cm wzrostu i używam ramy 57cm. Odnośnik do komentarza
Divo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Posłucham posłucham :D a co jeśli chodzi o używki? Lepiej postawić na nowy sprzęt i być pewnym czy używki szukać? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Używki są dla tych co się znają. Chyba że z dobrej ręki od dobrego znajomego. Jak chcesz oszczędzić to kup np. Tribana 540 Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja bym szosówkę oczywiście składał :D Aczkolwiek wiąże się to z częstym przeglądaniem allegro/olx i wyczekiwaniem na okazje. Na allegro to mam teraz taki odruch, że bez względu na to czego szukam to i tak pierwsze co robię to odpalam części rowerowe... Odnośnik do komentarza
Divo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Co do tribana to jakoś nie przekonują mnie dacathlońskie rzeczy :D może i nie odstaje od innych szosowek ale jednak wolę kupić coś z lepszej firmy :) Odnośnik do komentarza
Divo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zdecyduje się chyba na Specialized Tarmac Sport 2016. Carbon, 22 biegi. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Bardzo dobry wybór. Też mam tę ramę Tarmac SL4 ale brak czasu żeby złożyć kompletny rower. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi