Skocz do zawartości

Polecane strony z odzieżą kolarską

Rekomendowane odpowiedzi

Martombike i Inoni to teraz dwie oddzielne firmy. Rozmawiałem z właścicielem Inoni jak to u nich było - podsumowując "samo życie, po prostu się nie dogadali i musieli rozdzielić".
Leszek bierze od Inoni.

Ja brałem wszystko od Attiq, jednak zmienili wkładki, nowe mi nie pasują, jestem teraz w trakcie poszukiwań nowej firmy, bo zmieniać nie lubię.

Tak swoją drogą Quest i Eroe są bardzo zbliżone i szyte w Jeleniej Górze u mamy Włoszczowskiej.
Ja akurat mam ciuchy szyte tam dla naszego amatorskiego zespołu Grupetto Warszawa.
Zespół otworzył też sklep z ciuchami i można je kupić tu:
Koszulki – Grupetto

Z tej okolicy jest też Verge, którzy szyje m.in dla zespołu World Tour Intermarche

Mój kolega, Daniel Chądzyński prowadzi firmę Danielo szyjącą ciuchy dla różnych zespołów zawodowych.

Raso związane z Tomkiem Marczyńskim trochę osób używa.

W ciuchach z Mortombike ściga się obecnie grupa Tranovia Tarnowo Podgórne w której jeździ mój syn. Oraz nasza zawodowa grupa Voster ATS.

Prywatnie mój syn kupuje Assosa i Castelli i kupiłby też Bioracera bo ma cały komplet z czasów jak jeździł w belgijskiej grupie juniorskiej i bardzo chwali. A dla jego niemieckiej grupy ciuchy szył DMTex z okolic Opoczna. Który szył też dla naszej reprezentacji.

Ci co na południu mieszkają mogą sprawdzić co szyje czeski Kalas. Który zaopatruje reprezentację Wielkiej Brytanii i Team Ineos.

Takie coś mają 

http://dmtexshop.com/glowna/207-rajstopy-zimowe-kolarskie-granat.html

Takie cuś mają spodnie które mnie interesują. W okresie gdy jest temperatura od 5 stopni nie jeżdżę dłużej niż 2 godziny, poniżej 5 stopni już praktycznie nie wychodzę na rower więc jaka by nie była wkładka to moje 4 litery nie powinny mieć problemu.

Decathlon jak wspominałem bardzo mnie wkurza, byłem chyba w 3 ich placówkach i nigdy nic nie było. Zobaczę na stronie jak to wygląda, bo osobiście moja noga więcej w tym sklepie nie postanie.