elede90 Opublikowano wczoraj o 07:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:41 Dzień dobry, Rozglądam się za nowym rowerem szosowym, zainteresował mnie rower https://szybkierowery.pl/produkt/megamo-pulse-elite-disc-ultegra-di2-2x12-r-m-54/ Ktoś posiada taki egzemplarz i może się wypowiedzieć na jego temat ? Rower do użytkowania w terenie pagórkowatym podkarpacie/małopolska z zacięciem sportowym, ale nie wyścigowym. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 08:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:47 W zyciu o takiej firmie nie slyszalem. I watpie zebys znalazl na tym forum innych jego uzytkownikow. Z technicznego punktu widzenia nic mu nie brakuje. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 08:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:55 Szukajac na szybko wyglada na to ze jeden z innych modeli tej firmy to byl przemalowany Flyxii. Czyli firmy, ktora dostarcza ramy tzw. open mold do roznych producentow, m.in polskiego Rometa. Odnośnik do komentarza
elede90 Opublikowano wczoraj o 10:01 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:01 Warto pchać się w takie coś czy za taką cenę jestem wstanie poszukać coś lepszego ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 15:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:50 Nie wiem co tam mają teraz na rynku. Sprzedawaliśmy naszego szwajcarskiego ARC8 Escapee DB na którym ścigał się mój młody po jednym sezonie też na Ultegrze Di2 2x12 na podstawowych karbonowych kołach za 12k. Więc 12k to w miarę standardowa cena za używką w takiej konfiguracji. Aczkolwiek w przypadku marki no name, tak jak tutaj, sądzę że 10k by się bardziej trzymało kupy. Ciężko będzie szybko to sprzedać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi