arsen1974 Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Witam Czy warto kupić taki rower . https://fitanu.com/pl/rower-mtb-nirvana-tour-sf-93ni100-ghost?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax OS - Sprzęt%2C akcesoria&utm_id=21079237354&gad_source=1&gad_campaignid=21079242883&gclid=CjwKCAjwz_bABhAGEiwAm-P8YX8WBVsRbVcRdWdy9D7sc6u_chCF_ZZlFXJjKb2TX0kmIBMvMnLP5BoCQPEQAvD_BwE Odnośnik do komentarza
arsen1974 Opublikowano 9 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja Teraz, arsen1974 napisał(a): Witam Czy warto kupić taki rower . https://fitanu.com/pl/rower-mtb-nirvana-tour-sf-93ni100-ghost?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax OS - Sprzęt%2C akcesoria&utm_id=21079237354&gad_source=1&gad_campaignid=21079242883&gclid=CjwKCAjwz_bABhAGEiwAm-P8YX8WBVsRbVcRdWdy9D7sc6u_chCF_ZZlFXJjKb2TX0kmIBMvMnLP5BoCQPEQAvD_BwE Mogę kupić ten rower w ceni 3000 Zł Odnośnik do komentarza
arsen1974 Opublikowano 9 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja Teraz, arsen1974 napisał(a): Mogę kupić ten rower w ceni 3000 Zł Zawsze miałem osprzęt Shimano , czy osprzęt Sram jest porównywalny jakościowo z Shimano Odnośnik do komentarza
arsen1974 Opublikowano 9 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja https://allegro.pl/oferta/rower-ghost-nirvana-tour-essential-29-rama-xl-zielony-17434267010 Rower tej samej firmy ale na osprzęcie Shimano Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Szkoda na ten rower kaźxej złotówki. Atrapa amortyzatora, pseudo hamulce, imitacją kół, najniższa półka jeśli o napęd chodzi. Jest to poziom rowerów z marketu do 500EUR. Odnośnik do komentarza
tmax Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 6 godzin temu, mike21 napisał(a): Szkoda na ten rower kaźxej złotówki. Atrapa amortyzatora, pseudo hamulce, imitacją kół, najniższa półka jeśli o napęd chodzi. Jest to poziom rowerów z marketu do 500EUR. Opinia mocno przesadzona. Owszem rower ekonomiczny ale na podstawowych podzespołach, które dają radę i działają. Nie każdy potrzebuje topowych podzespołów. Za.3 tysiące warto. Miałem ten rower, wymieniłem z czasem XCR - a na Recona, założyłem lepsze heble i fajnie nawet jeździł a Sram SX działa dość dobrze. Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Bez amortyzatora i z zawodnym napędem. Shimano byłby lepszy ale nadal tylko imitacją amortyzatora. Hamulce wybitnie na płaskie drogi. W niewiele droższym rr explore 540 wsadzili przynajmniej działający amortyzator (kiepski ale jednak.amortyzator). Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Bez amortyzatora i z zawodnym napędem. Shimano byłby lepszy ale nadal tylko imitacją amortyzatora. Hamulce wybitnie na płaskie drogi. W niewiele droższym rr explore 540 wsadzili przynajmniej działający amortyzator (kiepski ale jednak.amortyzator). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi