zlatan55 Opublikowano Sobota o 17:59 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:59 https://www.olx.pl/d/oferta/cannondale-trail-se-3-rozmiar-l-rockshox-reba-shimano-slx-dt-swiss-CID767-ID15zAGD.html?bs=olx_pro_listing Sprzedam rower, który złożyłem sobie na ramie od Cannondale Trail SE 3. Czyli w sumie ulep, ale na porządnych częściach, i w świetnym stanie. Do obejrzenia w Warszawie. Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Niedziela o 08:52 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:52 Dla mnie za mały. A skąd miałeś samą ramę? Dobry pomysł z tym ulepemWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
zlatan55 Opublikowano Niedziela o 10:26 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:26 Miałem okazję kupić tanio cały nowy rower. Po rozłożeniu i sprzedaniu wszystkiego innego na OLX, rama wyszła tanio. Oprócz tego, zdarza się że sklepy handlowały ramami Cannondale, widziałem parę lat temu, ale nie wszystkie modele i rozmiary były dostępne. Ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Środa o 05:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 05:32 Miałem okazję kupić tanio cały nowy rower. Po rozłożeniu i sprzedaniu wszystkiego innego na OLX, rama wyszła tanio. Oprócz tego, zdarza się że sklepy handlowały ramami Cannondale, widziałem parę lat temu, ale nie wszystkie modele i rozmiary były dostępne. Ile masz wzrostu?186, noga 90Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
zlatan55 Opublikowano Środa o 08:21 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 08:21 No fakt, raczej będzie za mały. Kolega o tym samym wzroście jechał nim i mówił że wolałby większy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi