luk83 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Witam wszystkich. Jak w tytule szukam roweru enduro do 6 tys. ,sądzę że rozmiar M. Mam 176 cm i koło 75 kg. Rower głównie będzie jeździł po singieltrack w okolicy. Ale też kawałek asfaltem trzeba podjechać,czasami jakiś bike park. Zastanawiam się nat takimi modelami: Giant Regin 1.5 GE 2018r Scott ranson al 2022 Canyon strive 27,5 Na razie to mam upatrzone, będę wdzięczny za jakieś inne propozycje i o opiniach na temat tych wyżej. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia hej, zwracałbym uwagę tylko na stan roweru bo ceny niskie a serwis je podbije Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 2.04.2025 o 21:41, luk83 napisał(a): Witam wszystkich. Jak w tytule szukam roweru enduro do 6 tys. ,sądzę że rozmiar M. Mam 176 cm i koło 75 kg. Rower głównie będzie jeździł po singieltrack w okolicy. Ale też kawałek asfaltem trzeba podjechać,czasami jakiś bike park. Zastanawiam się nat takimi modelami: Giant Regin 1.5 GE 2018r Scott ranson al 2022 Canyon strive 27,5 Na razie to mam upatrzone, będę wdzięczny za jakieś inne propozycje i o opiniach na temat tych wyżej. Nie ma na forum nikogo oprócz mnie, kto jeździ enduro/ w pl mountain oprócz mnie. Niestety, nie poradzę Ci; jestem uwsteczniony 🙂 Użytkuję Hard Taily Kona Honzo ESD lub Marin El Roy. Z podanych opcji Ranson, jeśli będziesz miał okazję ( A to dopiero po sezonie, w lustopsfzie- syczniu) jest wyborem optymalnym. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano Niedziela o 18:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:57 costam jezdze 'enduro' ale nie jezdziłem na nich. Rowery tego typu mogą się znacznie różnić właściwościami jezdznymi i funem z jazdy(te sprawy nie są powiązane ze sobą). Do tego rower sprzed kilku lat może być w stanie jak po wojnie, cieżko więc sensownie doradzić porównując używane rowery. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi