Szybki Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Witam Jaki możecie polecić stojak rowerowy w rozsądnej cenie? Dzięki Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Szukaj takiego co ma nogi tylo do przodu a nie na cztery strony jak statyw, można bliżej ściany postawić. Coś tego typu: I do tego taki co ma zacisk na zasadzie dźwigni a nie przykręcany - wygodniej rower umocować. Coś takiego: Chociaż ten akurat jest dość drogi Odnośnik do komentarza
Szybki Opublikowano 13 Października Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października A coś takiego dobre będzie? stojak Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Każdy jest lepszy niż brak stojaka. Ja nam taki podobny do tego linkiwanego z Lidla i też daje radę ale jak pisałem wcześniej, te nogi na cztery strony: zabierają dużo miejsca i lepsze są takie jak wklejałem zdjęcia powyżej. Ten mechanizm, a raczej rączka do mocowania czy dokręcania roweru w stojaku wydaje się mało wygodna, mało ergonomiczna: Uważaj też na te plastikiwe zaciski bo jak za mocno dokręcisz to pękają (ja jeden połamałem): Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Ten pomarańczowy SuperB jest b.przyzwoity (ale z tylko z tymi nogami bo jest też wersja z trójnogiem). Macałem go kiedyś i nie ustępuje jakością markom rozpoznawalnym jak unior czy parktool. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi