Oskarr Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 8 minut temu, Locomotiv21 napisał(a): Tu jest fajny patent na mocowanie lokalizatora Aliexpress Do tego trzeba dokupić lokalizator, np. taki - powinno działać z Huaweii Zajebiste, siadam i drukuje na drukarce, w poniedziałek zamówię air, w sensie samsung taga i będę testował. Wydaje mi się, że aluminium zadziała jak klatka faradaya i nic z tego nie wyjdzie, ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza
Locomotiv21 Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Jeszcze jest patent na dzwonek z lokalizatorem ale to do AirTagów od Apple Odnośnik do komentarza
Kefir001 Opublikowano 28 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2 godziny temu, Locomotiv21 napisał(a): Tu jest fajny patent na mocowanie lokalizatora Aliexpress Do tego trzeba dokupić lokalizator, np. taki - powinno działać z Huaweii lokalizator Samsunga nie działa z Huawei a tylko i wyłącznie z telefonami Samsung przynajmniej tak na stronie internetowej pisze, kupiłem i nie chciał się połączyć z Huawei P30 PRO ale zamówiłem z notione dokładnie taki https://notione.com/sklep/lokalizator-notione-go?srsltid=AfmBOoo32Z9RVcNQg9k4aDXHN4K76K9D8zTA5gUEPW7K__7oMCQ_BGcM Odnośnik do komentarza
Locomotiv21 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Miałem pierwszą generację tego lokalizatora do Samsunga (z telefonem Samsunga) i działało to tak sobie, to nie jest tak, że pokazuje lokalizację "na żywo" Zasada działania była taka, że jeżeli w pobliżu lokalizatora był ktoś z telefonem Galaxy wtedy urządzenie przekazywało lokalizację natomiast czasami nie pokazywało lokalizacji przez kilka dni bo w pobliżu nie było nikogo z telefonem Galaxy albo zasięg lokalizatora był zbyt słaby. Tu znalazłem lokalizator na Androida ale tego nie testowałem Odnośnik do komentarza
Kefir001 Opublikowano 29 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 4 godziny temu, Locomotiv21 napisał(a): Miałem pierwszą generację tego lokalizatora do Samsunga (z telefonem Samsunga) i działało to tak sobie, to nie jest tak, że pokazuje lokalizację "na żywo" Zasada działania była taka, że jeżeli w pobliżu lokalizatora był ktoś z telefonem Galaxy wtedy urządzenie przekazywało lokalizację natomiast czasami nie pokazywało lokalizacji przez kilka dni bo w pobliżu nie było nikogo z telefonem Galaxy albo zasięg lokalizatora był zbyt słaby. Tu znalazłem lokalizator na Androida ale tego nie testowałem Właśnie od tego producenta zamówiłem lokalizator jak dojdą i przetestuję dam znać jak działa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi