Terrago Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Motocyklisci tak czesto praktykumą ten zwyczaj (w tym ja) ze czasem odruchowo jadąc rowerem chce motocykliste pozdrowic ;) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jak ktoś do mnie macha, to od razu mam lepszy humor. Nie ma nic lepszego od uprzejmości, zwłaszcza na drodze. Gdy czasami w lato jeżdżę dodatkowo na rolkach rowerzyści też mnie pozdrawiają skinieniem głowy lub machnięciem ręką. No mówię Wam, dzień od razu staje się lepszy. Dlatego róbmy to jak najczęściej (ale z rozwagą i bezpieczeństwem, wiadomo) a świat będzie piękniejszy. Odnośnik do komentarza
Pafcio Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mi też to poprawia nastrój. A jak jeszcze w czasie mijania zamieni się parę słów, to już w ogóle uśmiech nie schodzi przez kilka kilometrów. :) Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Bardzo często i chętnie pozdrawiam innych rowerzystów na trasie. I w zasadzie zawsze mogę liczyć na odzew. Miło, przyjemnie i sympatycznie. W mieście nie stosuję z uwagi na ilość rowerzystów :) . Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ja tam wolę skupić się na przyjemnej jeździe moim bicyklem, niż machać co chwilę łapą. Kiedyś machałem, ale teraz mi się już nie chce :D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi