Krzysiek87 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 O jakim sprzęcie zimowym mówisz ? Ja tylko z zabiegów zimowych, to kąpię rower pod prysznicem :D Cieplejsze odzienie. Przede wszystkim rękawice i na kostki trzeba uważać, bo też szybko marzną. Polecam też mieć dobrą "kominiarkę" :) Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 U mnie sprawdza się taki strój, w którym jest mi chłodno, kiedy wychodzę z domu. Najważniejsze jest to, aby się nie przegrzać. Rozgrzewam się na rowerze. Kiedy ubierałem się cieplej, to chorowałem (przegrzanie - potem wyziębienie). Odnośnik do komentarza
badCat Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ja przez zimę chodzę na siłownię, albo ćwiczę w domu. Jeśli jest w miarę znośna pogoda, to spaceruję :) Odnośnik do komentarza
hit55 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeżdżę cały rok na rowerze, we Wrocławiu nie ma praktycznie w ogóle śniegu więc problem z głowy :D jak długo pada i warunki kompletnie nie sprzyjają to chodzę na siłownie :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi