riko Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam .proszę o poradę .Mam zamiar kupić rower za 3000zł kellys phanatic 70 czy wart jest zainteresowania czy może doradzacie coś innego. Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza
riko Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam .proszę o poradę .Mam zamiar kupić rower za 3000zł kellys phanatic 70 czy wart jest zainteresowania czy może doradzacie coś innego. Będę wdzięczny za pomoc link do roweru http://www.kellysbike.com/pl/rowery-2016/cross/phanatic-70# Odnośnik do komentarza
Bikeislive Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Może opisz więcej szczegółów odnośnie tego czemu akurat ten model oraz po jakich ścieżkach,trasach głównie się poruszasz i wtedy dopiero będzie można stwierdzić czy ten model jest wary zachodu,sam osprzęt czy specyfikację techniczną masz podaną więc wiesz czego można się po nim spodziewać. Odnośnik do komentarza
riko Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Głównie to drgi asfaltowe i ścieżki rowerowe. a dlaczego ten model polecił mi klijent w sklepie rowerowym.Jestem zielony w rowerach. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Bardzo fajny rowerek crossowy(przynajmniej w tej specyfikacji z linka),przed zakupem przejedź się na nim i sprawdź czy ci pasuje-czy dobrze się na nim czujesz.Koniecznie dopytaj się o gwarancję,na jaki jest okres i na które elementy. Odnośnik do komentarza
riko Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Dzisiaj próbowałem ten rower fajnie się nim jeździ.gwarancje ma na 2 lata na podzespoły i 5 lat na ramę.Przy wzroście 164cm rama 17cali powinna być chyba dobra Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Przy 164 to bym raczej brał ramę S, 15 cali. Ja przy 175 jeżdżę na 17,5, syn przy 168 jeździ na 17,5 ale jest na niego za długa. Ten Kellys całkiem niezły. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi