lukasz.przechodzen Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pięć lat na blogu szybko zleciało, a ja właśnie otwieram to forum :) https://roweroweporady.pl/piec-lat-rowerowych-porad/ Odnośnik do komentarza
Kornelia Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Gratulacje i dzięki za porady są naprawdę bardzo przydatne :P Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Gratulacje i dzięki za porady są naprawdę bardzo przydatne :P Bardzo dziękuję! :) Odnośnik do komentarza
Nebthtet Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Gratulacje i dobry wybór oskryptowania przy okazji :P Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Gratulacje i dobry wybór oskryptowania przy okazji :P Dobry, ale myślałem, że jednak będzie trochę lepiej przygotowany. Ale nie narzekam, powoli wszystko dopasowuję do swoich i Waszych potrzeb :) Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Tego wlasnie brakowalo na twoim blogu forum bardzo sie przyda :) Odnośnik do komentarza
maciek1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Gratulacje i dziekuję za takie miejsce! Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza
Kuba10088 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Serdecznie gratuluje !!! Życzę kolejnych 5 lat !!! Odnośnik do komentarza
ArturKrk Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hej, Chciałem podziekować Łukaszowi za bloga. Odkryłem go całkiem niedawno i jest fantastyczny. Postanowiłem sam się uczyć naprawiać/modernizować swoje rowerki po kilku wpadkach serwisu, nerwy, strata kasy itp... Forum jest tylko dopełnieniem bloga i z przyjemnością będę z niego korzystał. Gratuluję i trzymam kciuki za dalszy rozwój!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 gratki.. a swoją drogą to forum całkiem fajnie chodzi na mobilach Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Bardzo dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa :) Odnośnik do komentarza
Pozdrowerek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Pięć lat na blogu szybko zleciało, a ja właśnie otwieram to forum :) https://roweroweporady.pl/piec-lat-rowerowych-porad/ Witam. Szczere gratulacje , moim zdaniem za najlepszy blog z poradami rowerowymi, dla mnie laika są one nie ocenione ,pomogły mi w powrocie do roweru po ponad 20-tu latach ,dzieki Twoim wpisom wybrałem rowerek z którego jestem bardzo zadowolony, brakowało tego forum ;) TAK TRZYMAJ ! :) Odnośnik do komentarza
Gruchenfuhrer Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dobra robota! Właśnie na nowo, po 20 latach przerwy odkrywam bakcyla rowerowego - nie powiem, intensywna lektura Porad bardzo mnie w tym nakręca... Tylko archiwalne wpisy już się mi kończą :P Forum powinno zapewnić niedosyt treści jak tylko się dobrze rozkręci :P Dzięki i powodzenia. Odnośnik do komentarza
marionn Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Gratuluję . Czytam Twojego bloga od pół roku i bardzo podobają mi się wpisy i porady. Forum działa bez zarzutów, wszystko czytelne i jasne. Odnośnik do komentarza
Jeden Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Również czytuję Twojego bloga regularnie. Już dość długo. Ciekawy zabieg zrobiłeś tworząc Forum. Zastanawia mnie nawet nie czy, tylko jak bardzo zabije to dyskusję pod Twoimi tematami? Ale przyznam że formuła prowadzenia dyskusji za pośrednictwem Forum jest mi bliższa. Teraz czekam w jakim kierunku to Forum się rozwinie. Z okazji pięciu lat bloga życzę Ci nie malejącej "czytliwości" i kibicuję tej nowej inicjatywie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi