Lipskeyy Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Cześć, Bardzo proszę Was o rady odnośnie oferty: https://www.olx.pl/d/oferta/merida-reacto-300-w-rozmiarze-m-l-CID767-IDRY6nK.html Szukam szosy do jazdy w triathlonie. Mój budżet to tak około 2 500 zł właśnie. Założenie jest takie, żeby kupić rower na przetrenowanie okresu do zawodów, w sezonie 1-2 starty na sprint/ćwiartkę i na kolejny sezon uzbierać większą sumę aby kupić lepszą maszynę. Nie jest to moja pierwsza szosa, wcześniej jeździłem na Romecie Huraganie 2023 ale byłem zmuszony go sprzedać (długa historia). Chciałbym wiedzieć czy cena Meridy jest adekwatna do stanu. Niestety nie znam przebiegu roweru ani jego rocznika. Na pokładzie tiagra z korbą FSA. Koła zmienione z fabrycznych na Vision Team 35. Wszelkie sugestie około zakupowe będą dla mnie bardzo cenne. Dzięki! Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Moim zdaniem wygląda ok. Odnośnik do komentarza
Lipskeyy Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 4 godziny temu, Oskarr napisał(a): Moim zdaniem wygląda ok. Według Ciebie warte tej ceny, czy zbijać mocno? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Moim zdaniem warty, zbijać się zawsze opłaca. Po zdjęciach nie widać jak mocno jest napęd zużyty, czy nie ma żadnych wad itp. Jeśli na żywo będzie ok, będzie trzymał kierunek jazdy przy jeździe bez trzymania, jeśli kaseta przyjmie nowy łańcuch (można albo jechać z nowym łańcuchem albo z przymiarem), to moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza
Lipskeyy Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Mam jeszcze takie zdjecia jezeli chodzi o napęd. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Nic nie widać, trzeba by mieć mocne zbliżenie na zębatki, aby widzieć, czy nie ma zadziorów. Daleko masz do tego roweru, aby pojechać, przejechać się i ocenić na miejscu? Odnośnik do komentarza
Lipskeyy Opublikowano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 80 km, nie bardzo po drodze ale przejadę się i zobaczę jak to wygląda. Dziękuję za rady! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi