Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia To jak Ci się tylko podobją to wiesz... Same szkła fotochrom możesz w przyszłości do nich dokupić. Ja mam fotochrom, ale częściej używam szkieł Trail Torch. Nadają się do lasu jak i na szosę, no ale nie są to "lustra" Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, Cajtek78 napisał(a): To jak Ci się tylko podobją to wiesz... Same szkła fotochrom możesz w przyszłości do nich dokupić. Ja mam fotochrom, ale częściej używam szkieł Trail Torch. Nadają się do lasu jak i na szosę, no ale nie są to "lustra" W komplecie są takie wymienne soczewki : Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 28 minut temu, Malwinxyz napisał(a): W komplecie są takie wymienne soczewki : Tak ze zdjęcia to wszystkie na ostre słońce są, jak tak patrzę na tą ich tabelkę to by pasowało, że te 1wsze to Road Jade lub Shallow Water, drugie Prizm Road Jade, a trzecie Road Black... Te u góry i na dole są od Sutro, a nie od Sutro Lite raczej... Coś mi tu nie pasuje szczerze 🙂 Ja głównie używam Prizm Trail Torch. Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 11 minut temu, Cajtek78 napisał(a): Tak ze zdjęcia to wszystkie na ostre słońce są, jak tak patrzę na tą ich tabelkę to by pasowało, że te 1wsze to Road Jade lub Shallow Water, drugie Prizm Road Jade, a trzecie Road Black... Te u góry i na dole są od Sutro, a nie od Sutro Lite raczej... Coś mi tu nie pasuje szczerze 🙂 Ja głównie używam Prizm Trail Torch. Wg opisy są to : Prizm Field, Prizm Low Light, Prizm Black Vented i Prizm Road Jade Vented. Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dobra, teraz jasne...ja cały czas myślałem, że Ty Sutro Lite kupujesz, a to są Sutro bez Lite Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, Cajtek78 napisał(a): Dobra, teraz jasne...ja cały czas myślałem, że Ty Sutro Lite kupujesz, a to są Sutro bez Lite Taaaak Sutro bez Lite i bez S 😃😄 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi