cy3ul Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Hej,Chciałbym kupić trenażer smart interaktywny do mojego roweru Merida crossway xt edition.Myslalem o ELITE Tuo ale wyczytałem w specyfikacji, że przystosowany do tarcz hamulcowych 142x12mm. Czy to oznacza, że do mojego bajsykla się nie nada? Ja mam 160 mm. Ewentualnie może jakiś innym model ktoś poleci? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 W zestawie z tym trenażerem dostajesz adaptery pod oś: 5 x 130/135 mm, 12 x 142 mm, 12 x 148 mm. To nie ma nic wspólnego z tarczą hamulcową i jej wielkością, są to rodzaje osi (zwykły szybkozamykacz, sztywna oś, szersza sztywna oś boost). Tak więc do Twojego roweru spokojnie będzie pasować, ponieważ masz standardowy szybkozamykacz. Odnośnik do komentarza
cy3ul Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Dzięki serdecznie za odpowiedź.Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza
remak Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Ja niedawno robiłem rozeznanie tematu i kupiłem Wahoo Kikr v5. Bardzo cichy, ma adaptery na różne osie i dobre opinie użytkowników jeśli chodzi o jakość i niezawodność.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Wahoo Kikr i niezawodność? Buahaha. Kluby kolarskie są pełne zepsutych Wahoo i raczej już tego nie kupują. Odnośnik do komentarza
remak Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Wahoo Kikr i niezawodność? Buahaha. Kluby kolarskie są pełne zepsutych Wahoo ...i ich nie naprawiają Brawo! Zaistniałeś w internecie.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi