AdrianoPL Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Witam. Czy znajdę coś lepszego w tej cenie? Czy w ogóle rower wart zakupu, mnie wydaje się że tak ale chciałbym usłyszeć zdanie kogoś mądrzejszego. https://www.tradeinn.com/bikeinn/pl/specialized-sirrus-x-3.0-eq-2023-rower/139763429/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=19429402&country=pl&gclid=CjwKCAjwkeqkBhAnEiwA5U-uM2WKI4mXh5bvElboxVDIjV5dW8gQgX7kQiehQJZiuqQIc0F0rEh4sxoCLAsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Ma plusy, ma minusy. Miałem słabe doświadczenia reklamacyjne z tą hiszpańską firmą to raz. Producent świetny. Rama roweru przeciętna. Osprzęt przyzwoity. Hamulce kiepskie. Napęd 1x mało uniwersalny ale prosty w użytkowaniu. Ma ręce i nogi. Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Znalazłem w polskim sklepie w niższej cenie. https://mistralsport.pl/rower-spec-sirrus-x-3-0-eq-nrblk-blkrefl.html Hamulce wiem że szrot , testowałem, padaczka. Poza tym wydaje mi się bardzo przyzwoity, minus że widelec alu ale cóż za tą cenę myślę że rower jest ok. Czy w tej cenie znajdę coś lepszego? Napęd 1x w zupełności wystarczy, w razie czego zawsze można taniej i łatwo zrobić 2x. Dziękuję Jacku za bardzo szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Nie jest to kategoria którą się interesuję więc nie doradzę co innego znajdziesz. Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Ok,mimo wszystko dziękuję za ocenę. Rower będzie brany. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Rower kupiony znajomy zadowolony. Jak za te pieniądze to naprawdę fajna bryka do rekreacyjnej jazdy. Wymieni się z czasem hamulce, opinie o ich działaniu są prawdziwe, czyli do dupy i rower będzie służył długi lata. Dziękuję Jajacek za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi