lukasz.przechodzen Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mam kilkadziesiąt pomysłów na tematy, o których chcę napisać na blogu, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje :)Jeżeli masz jakiś temat, o którym przeczytałbyś na blogu, śmiało pisz. Nie obiecuję, że pojawi się od razu, ale dopiszę go do swojej listy. Odnośnik do komentarza
Kubam00 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jak zrobic porzadny przeglad roweru, na co zwrocic uwage; Jak wyregulowac dane czesci (hamulce itp) Narazie to mi przyszlo do glowy, gdybys nie mial juz o czym pisac :P moze dla tych co grzebia przy rowerach sie nie przyda ale dla totalnego laika (np. Ja) sie może przydac. Odnośnik do komentarza
perelka07 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam, mam w planach kupić rower górski (damski lub męski) z dobrym osprzętem, hamulce hydrauliczne do kwoty katalogowej 2000zł. Mogę prosić o jakieś porady? W jakim okresie najlepiej kupić rower, tak żeby były możliwie największe rabaty? Czy warto kupować rower z poprzednich roczników? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
LeserGD Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 do kwoty katalogowej 2000zł. Cena katalogowa zazwyczaj jest jedną na cały kraj. Co robią z tą cena sprzedawcy to już jest ich czysty zysk (mniejszy lub większy) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam, mam w planach kupić rower górski (damski lub męski) z dobrym osprzętem, hamulce hydrauliczne do kwoty katalogowej 2000zł. Mogę prosić o jakieś porady? W jakim okresie najlepiej kupić rower, tak żeby były możliwie największe rabaty? Czy warto kupować rower z poprzednich roczników? Hej, w tym cyklu wpisów znajdziesz sporo porad na ten temat: https://roweroweporady.pl/jaki-rower-kupic-do-konkretnej-kwoty/ Cena katalogowa zazwyczaj jest jedną na cały kraj. Co robią z tą cena sprzedawcy to już jest ich czysty zysk (mniejszy lub większy) Nie taki do końca czysty, bo nie można zapominać o kosztach utrzymania sklepu czy pieniądzach, które są zamrożone w rowerach. Ale zysk, to zysk - na tym polega handel :) Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A ja od początku wakacji czekam z utęsknieniem na wpis o okularach... Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ja to bym chętni poczytał o handbike'ach Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi