lukasz.przechodzen Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Chciałem przeczytać na blogu Twoja recenzję Terra Traili (generalnie preferuję formę tekstową nad YT), ale nie znalazłem jej tam. Czy to oznacza, że odchodzisz od modelu publikowania każdego artykułu w formie tekstowej i wideo? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Recki po pierwsze nie ma, gdyż jeszcze za mało na nich pojeździłem. Mógłbym zrobić wpis z pierwszymi wrażeniami, ale wolę pojeździć na nich jeszcze trochę i dopiero wtedy przygotować tekst. Po drugie nigdy nie miałem zamysłu, aby publikować każdego tematu w formie tekstowej oraz wideo. Oczywiście wiele materiałów się tak zazębiło, ale jest bardzo daleko do określenia, że każdy ? Na razie z TT jestem bardzo zadowolony, ale z Connectorów też byłem ? Ale na większe wnioski przyjdzie jeszcze czas. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi