kamilo941 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Cześć, do tej pory korzystałem z samej aplikacji Strava, kilka dni temu dotarł do mnie licznik CYCPLUS M1 od majfrendow. Wczoraj porównywałem aplikacje z licznikiem, statystyki niemal identyczne. Chciałbym przejść na sam licznik jednak nadal wszystko mieć w aplikacji Strava. Z tego co wyczytałem należy pobrać aplikacje XOSS, połączyć z nią licznik a następnie połączyć XOSS z Strava. Teraz pytanie, jeśli nie chce używać podczas jazdy telefonu tylko samego licznika, wystarczy, ze będę jeździł na aktywnym liczniku, który po zakończonej jeździe synchronizuje z XOSS, pobieram trasę przez BT i automatycznie przenosi mi wszystko do Stravy? Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Tak, mniej więcej tak to działa.Jedziesz bez telefonu, po powrocie czy kiedy tam chcesz (licznik ma swoją pamięć) synchronizujesz licznik z telefonem i dzieje się magia... Żona ma ten licznik i synchronizacja pomiędzy XOSS a Stravą jest bezproblemowa. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) https://youtu.be/MweVlZRtXZw No i mamy też Garmina najnowszego. Na wesoło. ? Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez ram Korekta Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi