naitsabres Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Wielkie dzięki za merytoryczne odpowiedzi! Mam jeszcze pytanie z gatunku wróżenia z fusów: czy wciąż jest dobry moment na zakup roweru (bo zimno), czy lepiej już teraz poczekać do jesieni? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 17 minut temu, naitsabres napisał(a): Wielkie dzięki za merytoryczne odpowiedzi! Mam jeszcze pytanie z gatunku wróżenia z fusów: czy wciąż jest dobry moment na zakup roweru (bo zimno), czy lepiej już teraz poczekać do jesieni? Patrząc na to co się dzieje ze złotówką, to cena rowerów będzie szła i szła w górę. Pewnie jak poczekasz parę miesięcy to może trafisz na promocję, gdzie zaoszczędzisz ze 100 zł. Jak chcesz jeździć i Ci budżet na to pozwala to kupuj Odnośnik do komentarza
naitsabres Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Nieco odgrzeje temat... Chociaż nawet nie wiem, czy dobry dział: czy ktoś kupował rower z https://www.bike-discount.de/? Jakieś uwagi/wrażenia? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Średnio ma się to bike discount. Tak, regularnie tam zamawiam części, jest jakieś 10-20% taniej niż w polsce. Może być ciężko w przypadku gwarancji ale przysyłają bez problemu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi