Hanzii Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Cześć, czy ktoś może pomóc w ocenie roweru? Zastanawiam się też nad tym żółtym, który wg Was najbardziej opłaca się wziąć? Rower używany szosowy MERIDA Extreme 905 aluminiowy Głogów • OLX.pl ROWER GIANNYMOTTA CARBONO (6269201210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ten pierwszy to niechętnie. Jakby mnie przymusili to może dałbym z 600 zł. Ten drugi jest na niezniszczalnym osprzęcie Campa Veloce. To jest osprzęt z czasów kiedy plastik nie był jeszcze w modzie i prawie wszystko było z aluminium. Można to tego napędu i klamek wszystko dostać. Korba wygląda na 53x42. Nadaje się raczej tylko do jazdy po płaskim. Chyba że masz zadatki na Mistrza Świata. Ile bym dał? No może 800. Tak patrzę i myślę, po kiego diabła ja sprzedawałem szosówkę na Campagnolo Veloce 10-speed i karbonowym widelcu w super stanie za 1300 zł? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi