Skocz do zawartości

Canion endurance czy Trek DOMANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacku, jest rower a czy możesz coś więcej napisać na temat zakupu z tego sklepu , czy ktoś ze sklepu mówi po Polsku, jak z przesyłką i z gwarancją, czy można negocjować cenę 

Opublikowano

Kupię Treka DOMANE, Specjalized Roubaix Expert jest wogole niedostępny W Polsce i Czechach.

W cz. na stronach internetowych jest ale w rzeczywistości brak , ale jak ja szukam roweru komfortowego to myślę że Trek jest bardziej komfortowy jak Spec.

Opublikowano

Jakby ktoś chce kupić Specjalized DIVERGE SPORT KARBON rozmiar 54 , czarny,kupiony we wrzesniu 2019 roku , model 2020 , mało jeżdzony, to mam do sprzedania...

Opublikowano
16 godzin temu, protos napisał:

Kupię Treka DOMANE, Specjalized Roubaix Expert jest wogole niedostępny W Polsce i Czechach.

W cz. na stronach internetowych jest ale w rzeczywistości brak , ale jak ja szukam roweru komfortowego to myślę że Trek jest bardziej komfortowy jak Spec.

A w który model celujesz?

Opublikowano

Mi w Fabryce Rowerów odpowiada to, że przy zamówieniu >10K bikefitting jest w cenie. A przy składaniu zamówienia byłem już u nich na sprawdzeniu rozmiaru i potwierdziło się że 56 będzie ok.  (wzrost 178, noga 86)