Pekuy Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Witam, zastanawiam się nad wyborem roweru i mam dylemat. Wybór padł na Kross Hexagon 7.0, bądź VELLBERG EXPLORER 5.2 (https://miastorowerow.pl/rowery-crossowe/41372-rower-28-vellberg-explorer-52-m-cross-czarnu-czerwony-19-5907437563755.html) I moje pytanie brzmi co będzie lepsze? Ewentualnie czy lepiej polować na rockrider expl 540? Bo po dwóch tygodniach dzwonienia po decathlonach i pustki wszędzie. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Rowery które podałeś w propozycji to rowery przypominające rowery crossowe, raczej do miasta, ścieżki rowerowe, równe ścieżki szutrowe. Expl to rower MTB na sztywnych osiach, zwężaną główką sterową, porządnym napędem i porządnym amortyzatorem. To takie pytanie czy lepiej kupić dacie sandero czy suzuki vitarę. Jeśli jeździsz tylko po bułki to sandero spokojnie daje radę. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Oskarr napisał: To takie pytanie czy lepiej kupić dacie sandero czy suzuki vitarę. Obecna edycja Vitary też raczej po bułki ? To już nie ta terenówka, co kiedyś. Odnośnik do komentarza
Pekuy Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Ogólnie to częściej miasto, ale jakiś wypad w las też się znajdzie od czasu do czasu, dlatego mam dylemat. A tak z tej dwójki co podałem to który będzie lepszy? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dalej ciężko porównać bo pierwszy to rower mtb podobny a drugi to cross. Po bułki będzie lepszy ten który Ci się bardziej podoba. Do lasu na single czy korzenie będzie lepszy expl 540. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi