jajacek Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Esprit Odnośnik do komentarza
mateo1977 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 2 godziny temu, rowerowyczlowiek napisał: jeszcze mam pytanie znajomy podesłał mi ten rower https://allegro.pl/oferta/rower-kross-level-5-0-20-29-rocznik-2022-12332821226 który byś wybrał jak byś miał kupować Kross Esprit 6 czy Kros Level 5.0 Skąd jesteś? Znaczy z jakiego miasta? Przymierzałem się do L,ki 540.Niestety ale nie byłem jej pewny. Odnośnik do komentarza
rowerowyczlowiek Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 okolice Warszawy a co potrzeba? Ja to bym brał Rockridera expl 540 tylko nie ma ich nigdzie podobno we wrześniu maja mieć dostawy Odnośnik do komentarza
mateo1977 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 8 godzin temu, rowerowyczlowiek napisał: okolice Warszawy a co potrzeba? Ja to bym brał Rockridera expl 540 tylko nie ma ich nigdzie podobno we wrześniu maja mieć dostawy Myślałem, że gdzieś bliżej granicy? mieszkam w Zielonej Górze i XL zamówiłem w Decathlonie pod Berlinem Odnośnik do komentarza
rowerowyczlowiek Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Już mam ten rower wygląda super dzisiaj zrobiłem 1 przejażdżkę i jedzie się fajnie lżej i szybciej niz na tym starym tylko amortyzator jest strasznie mocno napompowany i dużej siły trzeba żeby się ugiął i mam pytanie jak z niego odjąć powietrza i czy w ogóle da się Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Podjedź do serwisu i niech napompują do twojej wagi. Albo kup taką pompkę: https://www.decathlon.pl/p/pompka-do-amortyzatora-rowerowego/_/R-p-436 Odnośnik do komentarza
mateo1977 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 2 godziny temu, rowerowyczlowiek napisał: Już mam ten rower wygląda super dzisiaj zrobiłem 1 przejażdżkę i jedzie się fajnie lżej i szybciej niz na tym starym tylko amortyzator jest strasznie mocno napompowany i dużej siły trzeba żeby się ugiął i mam pytanie jak z niego odjąć powietrza i czy w ogóle da się A koniec końców jaki Twój wybór był? Odnośnik do komentarza
rowerowyczlowiek Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Godzinę temu, mateo1977 napisał: A koniec końców jaki Twój wybór był? Wybrałem Krossa esprit 6 bo na rockridera nie chcialo mi się czekać i też nie wiadomo czy bym się załapał Odnośnik do komentarza
mateo1977 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 26 minut temu, rowerowyczlowiek napisał: Wybrałem Krossa esprit 6 bo na rockridera nie chcialo mi się czekać i też nie wiadomo czy bym się załapał Dzięki. Ja kupiłem w Niemczech po czym musiałem anulować bo pokazały się w Polsce. Są dostępne już trzeci dzień, więc aż takiego szału nas nie nie było Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Wrzuć fotki tego Esprita w wolnej chwili, najlepiej z wagą z pedałami ale bez błotników, światełek i podsiodłówek :) Żebyśmy wiedzieli czy można komuś polecić jakby co. Odnośnik do komentarza
rowerowyczlowiek Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Wagi nie mam ale nie jest ciężki jest lżejszy od tego gianta ricon gdzieś o 1kg. Przerzutki fajnie się zmieniają ledwo czuć że zmienia muszę tylko jakas osłonę pod łańcuch dać i pod ramę bo z pod opony czasem lecą kamienie i obijaja mi ramę Odnośnik do komentarza
rowerowyczlowiek Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 udało mi się zważyć rower waga wynosi 14.3kg z licznikiem rowerowym i światłem przednim i tylnim Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Szału nie ma ale nie ma też tragedii. Jakbyś kiedyś zdjął koła i zważył rower bez kół i koła to byśmy wiedzieli czy dali koła kotwice, jak się spodziewam czy normalne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi