tomekw80 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Witam. Jak w temacie. Poproszę o dobre propozycje, dziękuję! Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
tomekw80 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Witam. Jak w temacie. Poproszę o dobre propozycje, dziękuję! Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Nikt i nic ? Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Łukasz na blogu co roku wrzuca zestawienie rowerów w różnych kategoriach cenowych, w tym np. do 3k. Masz tak zestawienie opisane. Tutaj na forum możesz pogadać z ludźmi porównując 2 czy 3 modele, dopytać o to czy lepszy XT czy sram GX. Nikt za Ciebie nie będzie szukał linków i podsyłał propozycji. Odnośnik do komentarza
tomekw80 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Łukasz na blogu co roku wrzuca zestawienie rowerów w różnych kategoriach cenowych, w tym np. do 3k. Masz tak zestawienie opisane. Tutaj na forum możesz pogadać z ludźmi porównując 2 czy 3 modele, dopytać o to czy lepszy XT czy sram GX. Nikt za Ciebie nie będzie szukał linków i podsyłał propozycji. Dzięki za odpowiedź!Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi