Miki Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Cześć, Jaki kupić rozmiar roweru cannondale synapse z tego roku ? Mam wzrost 186 cm długość nogi 85 . Brać 56 czy 58 ? W sklepie dostępny jest 58 i wg tabeli pasuje do mojego wzrostu . Proszę o pomoc … Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Oba będą w porządku. Jeśli chcesz dobrze dobrać to musisz wejść przez VPN na stronę Competitive Cyclist Bike Calculator podać wszystkie dane antropometryczne i dostaniesz bardzo dobrą odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Miki Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Hej , Tamta strona nie działa ale znalazłem coś podobnego gdzie wrzuca się rozmiar swojego ciała … ja czuje ze te 58 jest takie większe dla mnie ale to endurance i one są chyba takie ze sprawiają takie wrażenie … co sądzisz ? jak będzie zbyt długi to co mostek 80? Lubię się ścigać i jeździć szybko ale mam kłopoty z plecami i szukam żegna wygodnego … Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Tamta strona świetnie działa ale nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Trzeba wejść przez VPN bo ze względu na RODO nie wpuszcza normalnie z UE. Warto porównać geometrię a przede wszystkim stack i reach na stronie Geometry Geeks. Najkrótszy mostek mający sens w szosie to 75-80. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi