weekendowyrowerzysta Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam mam taki problem z tyłu mam założone v-brake i problem polega na tym ze dzwignia przy kierownicy zeby hamować musze ją ciagnac do samego konca praktycznie do samej kierownicy. jak to mozna wyregulować ? Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 możesz mieć zużyte klocki, wyciągniętą linkę, linkę, która poluzowała się w blokadzie. Odnośnik do komentarza
weekendowyrowerzysta Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Rozumiem a czy moze to być wina czegoś innego w niedziele wymieniłem linke + cały zestaw hamulców klocki + te ramiona ktore je trzymaja moze przy regulacji coś zle zrobilem ? Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 pewnie nie naciągnąłeś linki Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 jak wymieniałeś hamulce, to mogłeś też źle ustawić klocki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi