NIebieskaOwca Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Dzień dobry, mam rower Gary Fisher Capitola chyba z oryginalnym siodełkiem. Mężowie ono się bardzo podoba i chciałby takie samo, niestety nie ma na nim żądnego napisu i nie mogę ustalić co to za firma. Jest tylko litera "B" z boku. Będę wdzięczna za pomoc w identyfikacji ? Ola Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Pewnie siodełko firmy Bontrager ale raczej nikt nie produkuje tego samego modelu przez 20-30 lat. A pewnie tyle ma ten rower. Odnośnik do komentarza
NIebieskaOwca Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Bardzo dziękuję za odpowiedź - pewnie ma Pan rację ?, bo mój rower jest wiekowy ? Poza tym przeczytałam, że inne siodełka są dobre do rowerów górskich )taki ma mój mąż), a inne do tych miejskich.... i że siodełko może być wygodne, ale przy właściwym koncie nachylenia siedzącego.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi